Toimintatapa

Toimintatapamme perustuu avoimeen ja luovaan yhteistyöhön työnantajamme kanssa. Tärkein tavoitteemme on rakentaa loppukäyttäjän kannalta järkevin mahdollinen tuote - yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

Haluamme antaa omat tietomme ja taitomme asiakkaan käyttöön. Esitämme kysymyksiä pohdittavaksi, kerromme käytännön kokemuksia, annamme vinkkejä ja ehdotuksia.

Jotta yhteistyö kehittyisi luovaksi ja luottamukselliseksi kumppanuudeksi, järjestämme aina henkilökohtaisen tapaamisen asiakkaamme kanssa.

Toimintamme keskeisiä suuntaviittoja ovat asiakkaan ja loppukäyttäjän etu. Teemme kalusteita, jotka ovat pitkäikäisiä, helppohoitoisia ja laadukkaita. Tuotteita, joiden käyttöarvo säilyy. Siksi pyrimmekin ottamaan toimivuuden huomioon jo valmistusvaiheessa. Muun muassa lakkapinnan korvaaminen vahalla on yksi keinomme auttaa kalusteen loppukäyttäjää tuotteen hoitamisessa.

Me Joen erikoiskalusteessa arvostamme joustavuutta. Valmistamme kalusteet nopeallakin aikataululla. Sovitun toimitusajan puitteissa pyrimme myös toteuttamaan mahdolliset rakennemuutokset. Emme kuitenkaan jousta laadun kustannuksella. Pidämme siis sen, minkä olemme luvanneet.

Pidämme huolta ympäristöstämme panostamalla kierrätykseen ja ekologisiin tuotantoratkaisuihin. Kierrätämme paperin ja kartongin sekä puupohjaisen jätteen. Liuottimina käytämme alkoholipohjaisia tuotteita tinnerin sijasta ja käyttämämme ohenteet tislaamme uudelleenkäyttöä varten. Joen erikoiskalusteen tuotteet ovat siis myös ympäristöystävällisiä.


© Joen Erikoiskaluste | Design by Mainostoimisto Fabrik